Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Hubei Cono Technology Co,Ltd

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Hubei Cono Technology Co,Ltd Γύρος εργοστασίων

Κίνα Hubei Cono Technology Co,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Hubei Cono Technology Co,Ltd Πιστοποιήσεις
Καλή ποιότητα, γρήγορη επικοινωνία και γρήγορη παράδοση, ευχαριστίες.

—— Christopher

Πολύ ευτυχής να έχει έναν τέτοιους καλούς φίλο και συνέταιρο. Ελπίδα θα μπορούσαμε να κάνουμε το φωτεινότερο μέλλον στο επαγγελματικό ταξίδι μας.

—— Filip

Θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους CONA και προσωπικά Jonna Yuan. Αυτό ήταν πολύ φιλικές και συμπαθητικές συμβουλές και πολύ γρήγορη παράδοση. Θα αγαπούσα. Επιθυμώ όλο το καλύτερο στην επιχείρηση. Άριστος πωλητής. Σημείωση 1

—— Alex

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Σαν εργοστάσιο για τη θερμική θέα εικόνας, η τεχνολογία CONO χτίζει τον επαγγελματικό και πλήρη εξοπλισμό με τα σύγχρονα πρότυπα του ISO που τοποθετούνται.

  Η ετήσια παραγωγή μπορεί να φθάσει σε μέχρι 10000 σύνολα.

  Έχουμε επίσης ένα αυστηρά ποιοτικό σύστημα ελέγχου για να εξασφαλίσουμε τα προϊόντα ότι μας είναι με την άριστες απόδοση και την εμφάνιση.

   

   

 • OEM / ODM

  Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η κατασκευή μιας νέας θερμικής θέας εικόνας είναι μια απαίτηση και μια ανταγωνιστική επιχείρηση.

  Η τεχνολογία CONO έχει παράσχει ήδη τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες OEM/ODM στους πελάτες από τη Ρωσία, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, και άλλες χώρες.

   

  Hubei Cono Technology Co,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  CONO είναι δεσμευμένο στην επένδυση στις εξειδικευμένες καινοτόμες τεχνολογίες για να σας φέρει τις πιό πρώην υπηρεσίες και τα προϊόντα στην υπέρυθρη τεχνολογία. Η ειδικευμένη ομάδα Ε&Α μας αφιερώνεται στις συνεχείς προσπάθειες στην έρευνα και την ανάπτυξη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών, βελτιώνοντας συνεχώς τις προσφορές μας στην αγορά.

   

         Hubei Cono Technology Co,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Cono Technology Co,Ltd

Φαξ: 86-27-87137247

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)